Доволният клиент е най-добрата стратегия

  • +98 765 4321 office@contract.bg
  • 1000 София,България
  • Работно време:
    09:00 - 17:00

Услуги за Етажна собственост

  • Contract.bg
  • Услуги за Етажна собственост

Услуги за Етажна собственост

Занимавате се с домоуправителската или касиерската дейност на вашия вход (а понякога и с двете)? Затруднявате се със следенето на всички изисквания и законодателството относно етажната собственост?

Счетоводни услуги за Етажна собственост

Ние от Contract.bg разбираме, че това може да е сложна задача и сме тук, за да ви улесним.
Разполагаме с богат опит в обслужването на този тип дейности. Без значение за кой квартал на София става въпрос, ние ще ви помогнем да се справите с трудностите и неясните детайли, които възникват около регулаторните норми и законодателството по отношение управлението на етажната собственост в Република България.

Редица наши клиенти са доволни от оптимизацията във финансово-отчетната дейност на своите входове и в подобрението на тяхното управление.

В практиката си сме се сблъсквали с редица казуси продиктувани от спецификата на този вид дейност и регионалните правни и счетоводни норми, но винаги сме откривали начини да се справим с тях.

Стремим се винаги да консултираме и да сме на линия за нашите клиенти, както и да предоставяме полезни съвети и добри практики, които ще ви гарантират улеснени и спокойствие в изпълнението на вашите етажни задължения. За нас е важно вие като домоуправител или касиер да имате възможност да разчитате на професионална експертиза при управлението на документооборота си и да сте сигурни, че всичко във вашия вход се управлява с внимание към детайла и е на 100% изрядно и подредено.

Защо да ни се доверите?

Защото ние ще ви предложим разрешаване на данъчни казуси, коректност и точни срокове, оптимизация на ненужните разходи, както и постоянна връзка с вас.

Ако имате нужда от добър счетоводител за вашия вход, ние от Contract.bg сме тук, за да ви помогнем. Ние сме не просто административни експерти, а ефективни консултанти, които ще ви помогнат да оптимизирате своята финансово-отчетна дейност.
 

Споделете: Facebook Google Twitter