Доволният клиент е най-добрата стратегия

  • +98 765 4321 office@contract.bg
  • 1000 София,България
  • Работно време:
    09:00 - 17:00

Услуги за Неправителствени организации (НПО)

  • Contract.bg
  • Услуги за Неправителствени организации (НПО)

Услуги за Неправителствени организации (НПО)

Занимавате ли се с неправителствена дейност в България? Млади, будни и активни хора ли сте? Искате ли да се борите за вашата кауза, за да направите страната едно по-добро място?

Счетоводни услуги за Неправителствени организации (НПО)

Ние в Contract.bg сме отлично запознати с местното законодателство и регулация спрямо Неправителствените организации, които у нас имат статута на Юридически лица с нестопанска цел. Според местните законодателства и регулации в повечето държави, всички регистрирани Неправителствени организации са длъжни да поддържат система за записване и представяне на всички типове финансови транзакции извършени от тях за целите на изпълнение на проекти и ръководене на организацията си.

Тъй като финансите са ключова част от организационното ръководене, то винаги е добра идея да се поддържа „Финансова политика“ насочена към следване на процедурите, за да може счетоводната им система да бъде ефективна, прозрачна и лесно управляема.

Воденето на последователна процедура и поддържането на политика за управлението на финансите на една Неправителствена организация е силен индикатор за доброто ѝ състояние. Всеки спонсор или доброжелател би бил повече от щастлив да осигури финансиране за подобни НПО-та, които имат наложени последователни политики за ефективно финансово управление.

Оперативните или административни наръчници за изпълняването на ежедневни финансови транзакции могат да бъдат силни инструменти за представяне на доброто ръководене, прозрачността и последователното управление на една Неправителствена организация.

Но как могат НПО-тата да развият подобен наръчник за счетоводното си и финансово управление? Какви са различните процедури за управление на финансите на едно НПО?

В Contract.bg ще ви обясним всичко това и ще се погрижим за вашите финанси без това да ви коства някакво усилие.

Счетоводство на НПО – Защо Contract.bg?

Защото ние се стремим да предоставяме не само услуги на нашите клиенти, но и съвети и добри практики, които ще подобрят и оптимизират значително финансите им. Защото ние разбираме колко е важно за вас да имате добро име и да поддържате прозрачност на финансирането, приходите и разходите си.

Доверете се на Contract.bg – Вашата счетоводна къща!
 

Споделете: Facebook Google Twitter