• ул. Юнак 24, гр. София
  • Пон - Пет 9:00 - 18:00
  • +359 12 345 6789

За нас

Добрият счетоводител не е просто бюрократ, който управлява данъчната ви документация – той е много повече от деловодител – той е надежден, компетентен, информиран и интелигентен консултант, който помага на вашия бизнес да бъде по-ефективен.

Екипът на счетоводна кантора Contract.bg вече над 20 години съумява да прави доволни своите клиенти, които разчитат на нашата експертиза и опит, за да са сигурни, че винаги са на гребена на вълната, когато говорим за административни услуги, имащи за цел ефективна отчетност на бизнеса.

През годините преминахме през множество трансформации, за да достигнем до момента, в който да стъпим смело на безбрежният онлайн пазар, който предоставя неограничени възможности за малки и големи, за млади и стари, за смели и предпазливи, за мечтатели и прагматици.

За времето, в което сме на пазара съумяхме да изградим портфолио от малки, средни и големи клиенти, както в България, така и в чужбина. Те разчитат на нас, за да ги преведем през мъгливото царство на документалната абстракция и да повдигнем завесата пред динамиката на данъчното законодателство и анализа на финансовите показатели.

Защо да ни се доверите?

Най-добрите счетоводни къщи в света са такива, не защото вършат стандартно, типично и инертно своята работа, а защото разкриват нови и неподозирани възможности за своите партньори. Възможности, които те не са откривали преди, защото конкурентите не са ги информирали за тях.

Сред най-големите предимства на счетоводна къща Contract.bg е нашата консултация, която има за цел да ви даде прагматични, ясни и съобразени с актуалното законодателство решения. Решения, които вероятно няма да получите в 99% от нашите конкуренти, защото ние искаме заедно с вас да растем, да се развиваме, да ставаме все по-големи.

Ние ще открием за вас краткия път към сложни и същевременно прости решения, които ще ви дадат преднина, защото знаем, че:

  • Парите не спят;
  • Бизнесът няма почивен ден;
  • Животът няма бутон за пауза.

Доверете се на Contract.bg и ще усетите опита, професионализма, компетентността, иновативния подход и грижата за вашите интереси, защото ние знаем, че именно работата ни с вас е най-добрата реклама за нас.