• ул. Славянска 9, гр. София
  • Пон - Пет 9:00 - 18:00
  • +359 886 975 008

За нас

Добрият счетоводител не е просто бюрократ, който управлява данъчната ви документация – той е много повече от деловодител – той е надежден, компетентен, информиран и интелигентен консултант, който помага на вашия бизнес да бъде по-ефективен.

Екипът на счетоводна кантора Contract.bg вече над 20 години съумява да прави доволни своите клиенти, които разчитат на нашата експертиза и опит, за да са сигурни, че винаги са на гребена на вълната, когато говорим за административни услуги, имащи за цел ефективна отчетност на бизнеса.

През годините преминахме през множество трансформации, за да достигнем до момента, в който да стъпим смело на безбрежният онлайн пазар, който предоставя неограничени възможности за малки и големи, за млади и стари, за смели и предпазливи, за мечтатели и прагматици.

За времето, в което сме на пазара съумяхме да изградим портфолио от малки, средни и големи клиенти, както в България, така и в чужбина. Те разчитат на нас, за да ги преведем през мъгливото царство на документалната абстракция и да повдигнем завесата пред динамиката на данъчното законодателство и анализа на финансовите показатели.

Защо да ни се доверите?

Най-добрите счетоводни къщи в света са такива, не защото вършат стандартно, типично и инертно своята работа, а защото разкриват нови и неподозирани възможности за своите партньори. Възможности, които те не са откривали преди, защото конкурентите не са ги информирали за тях.

Сред най-големите предимства на счетоводна къща Contract.bg е нашата консултация, която има за цел да ви даде прагматични, ясни и съобразени с актуалното законодателство решения. Решения, които вероятно няма да получите в 99% от нашите конкуренти, защото ние искаме заедно с вас да растем, да се развиваме, да ставаме все по-големи.

Ние ще открием за вас краткия път към сложни и същевременно прости решения, които ще ви дадат преднина, защото знаем, че:

  • Парите не спят;
  • Бизнесът няма почивен ден;
  • Животът няма бутон за пауза.

Доверете се на Contract.bg и ще усетите опита, професионализма, компетентността, иновативния подход и грижата за вашите интереси, защото ние знаем, че именно работата ни с вас е най-добрата реклама за нас.

На първо място е важно да организираме опознавателна среща, за да ни представите своя бизнес и моментното състояние на финансово-счетоводния раздел. Важно е дали сега стартирате бизнеса или ще подмените партньора си за счетоводно обслужване.

Очакваме да се свържете с нас, за да се запознаем и да обсъдим елементите на бъдещото успещно партньорство.

Не е задължително и зависи изцяло от Вас. Имаме клиенти, които държат да са добре осведомени относно счетоводството не техния бизнес и провеждаме регулярни срещи с тях. Имаме и клиенти, които имат доверие в нашия опит и експертиза, съответно не държат да се срещаме лично, а един телефонен разговор е напълно достатъчен.

Стараем се да покрием възможно най-голяма гама от бизнеси, така че всеки да може да се възползва от нашите достъпни услуги.

Имаме опит с работата с много клиенти от различни сектори на икономиката, което ни позволява да предложим пълно комплексно обслужване от най-високо ниво на експертност.

Да, счетоводна кантора Contract.bg предлага отделни услуги, като например регистрация по ЗДДС, вътрешен одит или счетоводна консултация. Разбира се, винаги бихме препоръчали абонаментните ни услуги, тъй като те предоставят пакет от всички нужни за вашия бизнес услуги.

Най-простият показател за това е, че няма да имате никакви проблеми с данъчните институции, но разбира се, винаги може да поискате доклад за свършената от нас работа. Друг показател, по който може да се ориентирате за нашата работа са всички препоръки, които имаме, както и фактът, че проверяващите в институциите ни познават като "отличници".

Цената зависи от типа на вашия бизнес, както и от вида на услугите, които имате желание да използвате. Счетоводните ни услуги се таксуват по различен начин, а крайна цена можем да предложим след като се запознаем с вашия бизнес и неговите специфики.
Оценете:
4.17 59