• ул. Юнак 24, гр. София
  • Пон - Пет 9:00 - 18:00
  • +359 889 554 466

Консултации

Търсите експерти в областта на данъчните консултации, които да подобрят резултатите на вашия бизнес? Искате опит, know-how, познания и адаптивност от една счетоводна къща според вашите цели в този аспект? Ако искате да подобрите своите финансови резултати, благодарение на доброто познаване на данъчното законодателство, то Contract.bg е ваш доверен и надежден партньор.

Консултация със специалист от Contract.bg

Да, предлагаме консултации по счетоводни въпроси, във връзка със спазването на законодателството в България. Ако имате желание да се възползвате от този начин за информация, моля свържете се с нас, за да уточним по какъв начин ще бъде проведена и вида на консултацията.
Желателно е предварително да уточним начина на предоставяне на консултацията, за да може да е максимално удобно и за двете страни и да предоставим ползотворна услуга, отговаряйки ви на всички въпроси и разяснявайки подробно всички отговори.
Предлагаме няколко варианта, от които може да си изберете. Очакваме да се свържете с нас, за да обсъдим възможностите за тях, както и да разберем малко повече по какви въпроси и казуси имате желание да получите консултация.
Цената за консутлацията е една от най-добрите на пазара, отчитайки експертното ниво на знания и натрупано ноу хау през годините. Също така има значение дали имате желанеи за еднократна консултация или за абонаментни услуги. Очакваме да се свържете с нас, за да обсъдим най-подходящия и изгоден вариант.

Може да ни задавате въпроси, които са свързани с финансово-счетоводния спектър от знания. Счетоводна къща Contract.bg предлага счетоводни услуги, поради което можем да бъдем особено полезни, когато става дума именно за тази тема, както и за регистрации по ЗДДС, изготвяне и подаване на ГФО, извършване на одити.

Офисът на кантората е в град София. Ако имате желание да ни посетите на място, задължително си запишете час, за да можем да ви отделим нужното внимание. В противен случай може да ни посетите в момент, в който сме пределно заети и да не успеем да ви обърнем достатъчно внимание.
Оценете:
4.09 35