• ул. Юнак 24, гр. София
  • Пон - Пет 9:00 - 18:00
  • +359 12 345 6789

Вътрешен одит

  1. Счетоводна къща Contract.bg
  2. Вътрешен одит

Притежавате бизнес и имате нужда от оценка на представянето и дейността на вашата фирма? Искате да си направите независим вътрешен одит, който да оцени обективно състоянието на вашия бизнес и да ви даде насоки за неговото правилно развитие? Колебаете се на кой да се спрете сред огромната гама от счетоводни къщи?

Счетоводна кантора Contract.bg е точното място за вашия нужди. Ние притежаваме дългогодишен опит в предоставянето на счетоводни услуги за малки, средни и големи бизнеси, независимо дали тяхната дейност е в сферата на производството, услугите или търговията.

Вътрешният одит е една специфична и ключова процедура за всяка фирма, независимо от големината ѝ. Поради това се изисква тя да се извърши от човек с нужните опит и познания. Така ще си гарантирате обективна оценка на състоянието на вашата фирма, както и полезни съвети за нейното бъдещо развитие.

Вътрешен одит – имате ли наистина нужда от него

По смисъла на Закона за вътрешен одит в публичния сектор на Република България, процедурата представлява, най-общо казано, оценъчна дейност за състоянието и работата на дадената организация.

Това е своеобразен анализ, който цели да предостави нужните ключови елементи, които да дадат реална и обективна представа на собственика/собствениците, къде се намира фирмата му и какво е нужно за нейната по-добра работа и нейното по-нататъшно развитие.

Бидейки такъв, ние от Contract.bg смятаме, че всяка фирма, имаща амбициите да се превърне в голям бизнес, трябва редовно (веднъж годишно) да извършва вътрешен одит на своята дейност, за да може реално и обективно да измерва състоянието и развитието си.

Разбира се, горепосоченият Закон за вътрешен одит в публичния сектор задължава единствено държавните организации и институции да извършват подобна процедура, което значи че организациите в частния сектор на носят такава отговорност.

Извършването на подобна цялостна оценка е по-скоро лично задължение, което трябва да корелира с амбициите и визията за развитие на самата фирма и нейният собственик/собственици.

Защо да изберем вътрешен одит от Contract.bg

Защото ние притежаваме богат и дългогодишен опит в предоставянето на счетоводни услуги за всякакъв тип бизнеси, както и опит в конкретно тази дейност, предмет на настоящия текст.

Този опит ни позволява да използваме всички техники, похвати и познания, които притежаваме, за да ви направим възможно най-добрия анализ, който да ви даде една пълноценна и реалистична оценка на състоянието на вашия бизнес.

Това би ви помогнало значително в изготвянето на стратегически план за развитие, който да доведе бизнеса ви на следващото ниво.

Ние знаем, че времето е пари и че бизнесът няма почивен ден, поради което сме готови да ви предложим най-качествената услуга в добавка с бърза реакция при всяка една ситуация. Contract.bg – за малките и средни фирми с големи мечти!