Доволният клиент е най-добрата стратегия

  • +98 765 4321 office@contract.bg
  • 1000 София,България
  • Работно време:
    09:00 - 17:00

Услуги за Автоморги

Услуги за Автоморги

Притежавате Автоморга? Интересувате се от счетоводните практики и законодателството в този сектор? Искате да подобрите вашата финансово-отчетна дейност?

Счетоводни услуги за Автоморги

В Contract.bg предлагаме всичко това и още много. Автоморгите са сериозен бизнес у нас, имайки предвид колко голям и масов е автомобилният бизнес. Затова разбираме, че подобни комплекси се нуждаят и от добро управление, както в сектора с услугите, така и във финансовата част.

Ние разполагаме с богат практически опит по отношение обслужването на този тип бизнеси. Без значение дали предоставяте услугите си само в определен град или в цяла България, то ние ще ви помогнем да се справите с всяко предизвикателство, което може да доведе до проблеми по отношение на спазването на регулаторните норми и законодателството на Република България и Европейския съюз.

В практиката си сме се сблъсквали с редица казуси продиктувани от спецификата на сектора и регионалните правни и счетоводни норми и винаги сме откривали начини да се справим с тях.

Счетоводство на Автоморги – Защо Contract.bg?

Доверявайки се на нашите услуги, вие ще откриете топ специалисти и експерти в сферата на финансовите услуги за автоморги, които имат години опит и познават българското законодателство перфектно.

В Contract.bg сме готови да отговорим на всички ваши въпроси и запитвания, защото се интересуваме от това, от което се нуждае клиентът, а не от това, което е нужно на нас. Защото вие сте на първо място в нашата пирамида.

Contract.bg ще бъде верният ви партньор, независимо дали имате нужда от счетоводни услуги, вътрешен одит, съставяне на годишна данъчна декларация, изготвяне на годишен финансов отчет и каквото и да е друго. Ние ще бъдем с вас по пътя ви към върха и ще свършим нужната работа, за да може вие да се фокусирате върху това, което е важно за вас – бизнесът ви.
 

Споделете: Facebook Google Twitter