Доволният клиент е най-добрата стратегия

  • +98 765 4321 office@contract.bg
  • 1000 София,България
  • Работно време:
    09:00 - 17:00

Услуги за Автосервизи

Услуги за Автосервизи

Притежавате Автосервиз? Трябва ви лиценз или вече имате такъв, поради което ви трябват изрядни финанси? Искате да научите законодателството и най-добрите практики в този сектор?

Счетоводни услуги за Автосервизи

В Contract.bg разполагаме с богат практически опит по отношение обслужването на този тип бизнеси. Без значение дали сервизът ви се занимава с обслужване на леки коли, товарни автомобили, определени марки или предлага общи услуги, то ние ще ви помогнем да се справите с всяко предизвикателство, което може да доведе до проблеми по отношение на спазването на регулаторните норми и законодателството на Република България и Европейския съюз.

Голяма част от клиентите ни вече успешно предлагат своите услуги, независимо дали става въпрос за територията на София, или за други градове в страната. Сред клиентите ни има и сервизи, които предлагат Годишни технически прегледи и ние успешно ги консултираме относно законодателството и нужните лицензи в тази област.

В практиката си сме се сблъсквали с редица казуси продиктувани от спецификата на сектора и регионалните правни и счетоводни норми и винаги сме откривали начини да се справим с тях.

Стремим се винаги да консултираме и информираме нашите клиенти с актуална информация, добри практики и полезни съвети, които ще да обезпечат успеха и растежа на вашия бизнес. За нас е важно вие като собственик на автосервиз да имате възможност да разчитате на професионална експертиза при управлението на документооборота си и да сте сигурни, че всичко във вашата фирма е на 100% изрядно, подредено и управлявано с внимание към детайла.

Осчетоводяване на Автосервиз – Защо Contract.bg?

Защото ние имаме опит в работата с малки и средни предприятия, защото предлагаме пълна гама с обслужване и изключително конкурентни цени, и защото можем да реагираме бързо при всяка ситуация.

Ако търсите на кого да доверите вашата финансово-отчетна дейност, ако търсите място, на което няма да ви излъжат, значи търсите Contract.bg. Ние сме не просто административни експерти, а ефективни консултанти, които ще ви помогнат да оптимизирате своята финансово-отчетна дейност и ще се погрижат за това вашият бизнес да бъде чист и изряден.

Споделете: Facebook Google Twitter